Δευτέρα - Παρασκευή - 9:00 - 20:00, Σάββατο - 9:30 - 13:00

Διαγνωστικό Κέντρο

Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, έχοντας την γνώση κι εξειδείκευση, τον άρτιο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και τις συνεργασίες με διαγνωστικά, ερευνητικά εργαστήρια και πανεπιστήμια του εξωτερικού, είναι σε θέση να εκτελεί άμεσα κι αποτελεσματικά σχεδόν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, tests και δοκιμασίες που απαιτούνται ώστε να διαγνώσει ταχύτατα το πρόβλημα του ασθενούς κατοικιδίου σας.

Αιματολογικό

Το κτηνιατρικό κέντρο Cura Animalis διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό (Idexx ProCyte Dx) με τον οποίο ελέγχουμε άμεσα τη γενική κατάσταση του ζώου σας.

Μπορούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα (περίπου 10 λεπτά) να έχουμε τα αποτελέσματα από τη γενική αίματος του σκύλου ή της γάτας σας, ελέγχοντας κρίσιμες παραμέτρους, οι βασικότερες των οποίων είναι ο αιματοκρίτης του, τα λευκά του αιμοσφαίρια και τα αιμοπετάλιά του.

Πολλά είναι τα νοσήματα που προκαλούν αλλαγές στη γενική αίματος των ζώων (για παράδειγμα η λεϊσμανίωση- “καλααζάρ” προκαλεί αναιμία, η ερλιχίωση του σκύλου εμφανίζεται με χαμηλά αιμοπετάλια κι ενδεχομένως υψηλά ή χαμηλά λευκά, η αιμομπαρτονέλλωση της γάτας προκαλεί πτώση των αιμοπεταλίων, το Aids της γάτας χαμηλά λευκά κ.ά.).

Η γενική αίματος είναι από τις βασικότερες εξετάσεις που γίνεται τόσο προληπτικά σε υγιή όσο και σε ασθενή ζώα.  

Που θα μας βρειτε

Διεύθυνση
Αμφιθέας & Ζαίμη 44, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας
210-9851166
Επειγ. 6974425693