Δευτέρα - Παρασκευή - 9:00 - 20:00, Σάββατο - 9:30 - 13:00

Διαγνωστικό Κέντρο

Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, έχοντας την γνώση κι εξειδείκευση, τον άρτιο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και τις συνεργασίες με διαγνωστικά, ερευνητικά εργαστήρια και πανεπιστήμια του εξωτερικού, είναι σε θέση να εκτελεί άμεσα κι αποτελεσματικά σχεδόν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, tests και δοκιμασίες που απαιτούνται ώστε να διαγνώσει ταχύτατα το πρόβλημα του ασθενούς κατοικιδίου σας.

Μικροβιολογικό

Όπως κι εμείς, έτσι και τα κατοικίδιά μας συχνά υποφέρουν από λοιμώξεις μικροβιακές ή μυκητιακές.

Συνήθως αυτές αφορούν το δέρμα, τον ακουστικό πόρο και το ουροποιητικό σύστημα. Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους η καλύτερη μέθοδος είναι η αναζήτηση του υπεύθυνου μικροοργανισμού και του κατάλληλου φαρμάκου για την καταπολέμησή του.

Αυτό γίνεται εύκολα με τη λήψη λίγου υλικού (τρίχες, ούρο, υγρό από απόστημα ή από τον έξω ακουστικό πόρο κλπ) και την αποστολή του σε εξειδικευμένο κτηνιατρικό μικροβιολογικό εργαστήριο για τη διενέργεια καλλιέργειας-αντιβιογράμματος (για μικρόβια) ή καλλιέργειας για μύκητες (πχ δερματόφυτα- “τριχοφάγος”) ανάλογα με το πρόβλημα.

Το κέντρο μας συνεργάζεται για εξειδικευμένες μικροβιολογικές εξετάσεις με αξιόπιστα μικροβιολογικά εργαστήρια και πανεπιστήμια της χώρας και του εξωτερικού.

Που θα μας βρειτε

Διεύθυνση
Αμφιθέας & Ζαίμη 44, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας
210-9851166
Επειγ. 6974425693