Δευτέρα - Παρασκευή - 9:00 - 20:00, Σάββατο - 9:30 - 13:00

Διαγνωστικό Κέντρο

Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, έχοντας την γνώση κι εξειδείκευση, τον άρτιο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και τις συνεργασίες με διαγνωστικά, ερευνητικά εργαστήρια και πανεπιστήμια του εξωτερικού, είναι σε θέση να εκτελεί άμεσα κι αποτελεσματικά σχεδόν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, tests και δοκιμασίες που απαιτούνται ώστε να διαγνώσει ταχύτατα το πρόβλημα του ασθενούς κατοικιδίου σας.

Υπέρηχοι Doppler Έγχρωμοι

Όπως στον άνθρωπο, έτσι και στα κατοικίδια ζώα το υπερηχογράφημα είναι μια εξέταση που είναι συχνά απαραίτητη για να τεθεί διάγνωση, να αποφύγουμε επεμβατικές διαγνωστικές τεχνικές (π.χ. ερευνητική λαπαροτομή) και να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο δίνοντας εξ'αρχής την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή ή προχωρώντας σε χειρουργική επέμβαση, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

 Από τα πιο ευχάριστα (διάγνωση κυοφορίας) μέχρι τα πιο δύσκολα (νεοπλασίες σε διάφορα εσωτερικά όργανα, ξένα σώματα στο πεπτικό σύστημα, ουρολιθιάσεις, προστατίτιδες, περιτονίτιδα, καρδιοπάθειες), η διενέργεια υπερηχοτομογραφικής εξέτασης μας βοηθάει να καταλήξουμε σε ασφαλέστερο συμπέρασμα με τις εικόνες που παίρνουμε αλλά και με τη λήψη υλικού με βελόνη για διενέργεια κυτταρολογικής εξέτασης ή/και καλλιέργειας.

Στο κτηνιατρικό κέντρο Cura Animalis με τη βοήθεια σύγχρονου κτηνιατρικού εξοπλισμού (ESAOTE my lab seven) και σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνάδελφο κτηνίατρο (κατόπιν ραντεβού), διενεργείται υπερηχοτομογραφική εξέταση κοιλίας, μαλακών ιστών και υπερηχοτομογράφημα καρδιάς (doppler καρδιάς).  

Που θα μας βρειτε

Διεύθυνση
Αμφιθέας & Ζαίμη 44, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας
210-9851166
Επειγ. 6974425693