Δευτέρα - Παρασκευή - 9:00 - 20:00, Σάββατο - 9:30 - 13:00

Διαγνωστικό Κέντρο

Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, έχοντας την γνώση κι εξειδείκευση, τον άρτιο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και τις συνεργασίες με διαγνωστικά, ερευνητικά εργαστήρια και πανεπιστήμια του εξωτερικού, είναι σε θέση να εκτελεί άμεσα κι αποτελεσματικά σχεδόν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, tests και δοκιμασίες που απαιτούνται ώστε να διαγνώσει ταχύτατα το πρόβλημα του ασθενούς κατοικιδίου σας.

Ωτοσκοπήσεις Με Κάμερα

Αλλεργίες, παράσιτα, ξένα σώματα (αγκάθια- “άγανα”), απροσεξία κατά το μπάνιο και άλλες αιτίες πολύ συχνά οδηγούν στην εμφάνιση ωτίτιδας στο ένα ή και στα δύο αυτιά.

Η απαραίτητη εξέταση στις περιπτώσεις αυτές είναι η ωτοσκόπηση, η εξέταση δηλαδή του έξω ακουστικού πόρου. Στο κτηνιατρικό κέντρο Cura Animalis εξετάζουμε το ζώο σας με ωτοσκόπιο που προβάλλει την εικόνα σε οθόνη, ώστε να βλέπετε κι εσείς το πρόβλημα του ζώου αλλά και την εξέλιξη της θεραπείας.

Η ωτίτιδα είναι από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας σκύλος και χρειάζεται μακροχρόνια και τυπική αγωγή. Σε περίπτωση πολύ έντονης και χρόνιας ωτίτιδας, στο κέντρο μας καταφεύγουμε σε πλύσεις του ακουστικού πόρου μέσω ωτοσκοπίου, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στον πυρήνα του και να εξετάσουμε την ακεραιότητα του τυμπανικού υμένα.

Που θα μας βρειτε

Διεύθυνση
Αμφιθέας & Ζαίμη 44, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας
210-9851166
Επειγ. 6974425693