Δευτέρα - Παρασκευή - 9:00 - 20:00, Σάββατο - 9:30 - 13:00

Προληπτικό Τμήμα

Είναι προτιμότερο να προλαμβάνεις ένα πρόβλημα από το να προσπαθείς να το διορθώσεις.
Με τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα (εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, έλεγχο της στοματικής υγείας), τακτικά check up κι έλεγχο του βάρους σε ζώα με τάση παχυσαρκίας, προληπτική γηριατρική, προλαμβάνουμε πολλά προβλήματα ή φροντίζουμε να τα αντιμετωπίσουμε μόλις αυτά αρχίσουν να εμφανίζονται, έχοντας έτσι περισσότερες και καλύτερες δυνατότητες για τη θεραπεία τους

Κομμωτήριο

Η καλή κατάσταση του τριχώματος και η καθαριότητα του σκύλου και της γάτας σας είναι σημαντικά από αισθητική άποψη αλλά και από άποψη υγείας. Σίγουρα σας ενδιαφέρει το ζώο σας να δείχνει όμορφο.

Πρέπει όμως να θυμάστε ότι το περιποιημένο τρίχωμα αποτρέπει και από την εμφάνιση δερματοπαθειών που προκαλούνται από τη προσκόλληση ξένων σωμάτων στο μπλεγμένο τρίχωμα (π.χ. άγανα-αγκάθια) κι από τον κνησμό που προκαλούν οι κόμποι του τριχώματος που δημιουργούνται όταν το ζώο δε χτενίζεται τακτικά.

Επίσης, όταν ένα ζώο το χτενίζουμε τακτικά, είναι πιο εύκολο να διαπιστώσουμε δερματικά προβλήματα στην αρχή τους αλλά και να παρατηρήσουμε αν υπάρχουν εξωπαράσιτα (αν και με σωστή προληπτική αντιπαρασιτική αγωγή δεν είναι εύκολο να μολυνθεί το ζώο).

Στο κτηνιατρικό κέντρο Cura Animalis, κατόπιν ραντεβού, φροντίζουμε για τον καλλωπισμό, το κούρεμα και το μπάνιο του σκύλου και της γάτας σας από πιστοποιημένη και έμπειρη groomer, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη προς τα κατοικίδια σας.

Που θα μας βρειτε

Διεύθυνση
Αμφιθέας & Ζαίμη 44, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας
210-9851166
Επειγ. 6974425693