Δευτέρα - Παρασκευή - 9:00 - 20:00, Σάββατο - 9:30 - 13:00

Θεραπευτικό Κέντρο

Με συντηρητική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση (ορθοπεδικό χειρουργείο, χειρουργείο μαλακών ιστών, νευροχειρουργική , οδοντιατρική επέμβαση ή πλαστική χειρουργική) φροντίζουμε για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού σας φίλου.

Ορθοπεδικά Χειρουργεία

Στην κλινική μας διενεργούμε πληθώρα ορθοπεδικών επεμβάσεων για την αποκατάσταση καταγμάτων , εξαρθρημάτων , ρήξεων συνδέσμων , τενόντων κ.α .

Αρχή μας είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις της Ορθοπεδικής και να εφαρμόζουμε τεχνικές εξελιγμένες ,αποτελεσματικές και με γρήγορη αποκατάσταση των μυοσκελετικών προβλημάτων των ζώων συντροφιάς.

Γι ´ αυτό τον λόγο πρωτοπορούμε κάνοντας χρήση των υπερήχων με της τελευταίας τεχνολογίας συσκευής υπερήχων που διαθέτουμε ( Esaote my lab Seven ), ελέγχουμε με λεπτομέρεια τους μύες, τένοντες , συνδέσμους , αρθρικούς θυλάκους & χόνδρους και νεύρα . Σε συνδυασμό τώρα με την λήψη κι ανάλυση των ψηφιακών ακτινογραφιών που διενεργούμε στην κλινική μας με το εξελιγμένο ακτινολογικό μηχάνημα ( Siemens )και ψηφιοποιητή ( Agfa ) , καθώς και με την άμεση συνεργασία με εξειδικευμένα διαγνωστικά κέντρα για μαγνητικές ( MRI ) κι αξονικές ( CT ) τομογραφίες , είμαστε σε θέση να διαγνώσουμε πολύπλοκα και σύνθετα ορθοπεδικά προβλήματα και να τα λύσουμε αποτελεσματικά .

Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αντιμετώπιση καταγμάτων τόσο με τις εδραιωμένες πλέον τεχνικές οστεοσυνθέσεων όπως η ήλωση, ή η χρήση πλακών και κοχλιών, όσο και με την συνδυαστική χρήση εξελιγμένων υλικών & τεχνικών όπως οι locking plates , η τεχνική plate & rod , η εξωτερική οστεοσύνθεση κ.α , για την επίλυση δύσκολων κι απαιτητικών συντριπτικών επιπλεγμένων καταγμάτων.

Επίσης εφαρμόζουμε πλέον τις μοντέρνες εκβιομηχανικές τεχνικές ΤΤΑ ,TPLO ,CWO , CBLO για την αποκατάσταση της ρήξης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο γόνατο .

Στην κλινική μας εφαρμόζουμε ακόμα τεχνικές πρώιμης διάγνωσης δυσπλασίας του ισχίου , όπως η PennHip και στην συνέχεια ,όπου απαιτείται , τις εξελιγμένες τεχνικές JPS , DPO , TPO για την διόρθωση της δυσπλασίας των ισχύων των αναπτυσσόμενων σκύλων κ.α.

Που θα μας βρειτε

Διεύθυνση
Αμφιθέας & Ζαίμη 44, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας
210-9851166
Επειγ. 6974425693