Δευτέρα - Παρασκευή - 9:00 - 20:00, Σάββατο - 9:30 - 13:00

Φιλοσοφία & Ομάδα

Το κατοικίδιο, για όλους εμάς, αποτελεί μέλος της οικογένειας κι αυτό σημαίνει ότι του αξίζει η καλύτερη φροντίδα και προσοχή.
Θωμάς & Ορφέας Θωμάς & Ορφέας

Θωμάς Α. Πολύδωρος, DVM

  • Ειδικότητα: Κτηνίατρος - Παθολόγος

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), καθώς και από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 2011.

Την περίοδο 2011-2012 εργάστηκε στο Κτηνιατρικό Κέντρο Cura Animalis και ακολούθως σε κτηνιατρικές κλινικές στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη.

Την περίοδο 2016-2019 παρακολούθησε με επιτυχία το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στις Μονάδες Παθολογίας, Χειρουργικής – Μαιευτικής, Διαγνωστικού Εργαστηρίου και Απεικονιστικής Διαγνωστικής της Κλινικής Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Παράλληλα εργάζεται ως Στρατιωτικός Κτηνίατρος σε Κτηνιατρικά Νοσοκομεία του Στρατού.

Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ως ομιλητής σε επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ποικίλης θεματολογίας αναφορικά με τα ζώα συντροφιάς.

Το επιστημονικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στην Παθολογία και την Αναισθησιολογία - Εντατική θεραπεία των Ζώων Συντροφιάς. Είναι ο υπεύθυνος του Παθολογικού τμήματος του Κτηνιατρικού Κέντρου .

 

Που θα μας βρειτε

Διεύθυνση
Αμφιθέας & Ζαίμη 44, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας
210-9851166
Επειγ. 6974425693